Skolegården
Du er her: Artikkel

Vellykket temamøte

Engasjerte folk møtte opp og bidro sterkt til positiv tenking om Berlevåg! Temaet om barne- og ungdomsmiljø utvidet seg til å handle om de voksne også.

2015-01-23 Ingvild Sehl

Torsdag 22. januar møtte et femtitalls positive mennesker opp for å engasjere seg i miljøarbeid for barn og ungdom (og voksne!) i Berlevåg. 

Rektor innledet med å beskrive noen utfordringer knyttet til mobbing/utestenging, og forklarte noe av det med at sosiale medier bidrar til et sterkt press på å være pen, flink og populær. Folk i salen fikk regne ut hvor mye skjermtid både voksne og barn har hjemme, og det førte til noen fine diskusjoner om hvordan man kan kvalitetssikre tida bedre. Det ble bl.a. snakket om hvor viktig det er at voksne deltar i aktiviteter sammen med barna, slik at barna føler seg ordentlig sett og at alle - både voksne og barn - blir ordentlig kjent med hverandre. Alle var enige om at det er viktig å vise at vi er stolte over alle de flotte menneskene, tilbudene og mulighetene vi har i Berlevåg!

FAU disket opp med kaker og kaffe, og et par timer gikk fort til aktivt arbeid med å finne positive tiltak for å bedre trivselen for alle. Deltakerne jobbet virkelig imponerende, og kom fram til veldig mye bra! Forslagene er samlet for å utvikles videre, i samarbeid med barna og ungdommen vår. Flere meldte seg allerede til innsats på foreslåtte tiltak. Sporty innsats fra alle:-)!

Engasjerte møtedeltakere (1).jpg
Engasjerte møtedeltakere (3).jpg
Engasjerte møtedeltakere (4).jpg
Engasjerte møtedeltakere (5).jpg
Engasjerte møtedeltakere (6).jpg
Engasjerte møtedeltakere (11).jpg
Bra - kan bli bedre (11).jpg
Skjermbilde 1.png
Skjermbilde 2.png
Tiltaksforslag (1)red.jpgTiltaksforslag (2)red.jpg
Tiltaksforslag (4)red.jpg
Tiltaksforslag (8).jpg
Skoletegning2.jpg

 

Logg på

Class

Brukernavn:

Passord:

Kunnskap.no